Szlovéniai síterepek

Ausztriai síterepek

 

Síelés Szlovéniában: Bohinj-Vogel

 

 

szlovéniai síelés Bohinj Vogel

Hazánkhoz való közelsége miatt méltán népszerű a síelők körében a szlovéniai Bohinj. A festői környezetben három sípálya együttes található. A speciális mikroklímának köszönhetően a terep decembertől április-májusig alkalmas síelésre. A síterep természeti szépségekben bővelkedik, a bohinji tó és környezete télen és nyáron egyaránt vonzza a látogatókat. A síelők paradicsomába, a Vogel-hez a tó partjáról kiindulva kabinos felvonóval lehet feljutni. 1535 méteres magasságból szétnézve elénk tárul a Triglav csúcsa is, és belátható a Nemzeti Park.
A síelés itt, a csodálatos panorámában még élvezetesebb, 69 kilométernyi sípálya áll rendelkezésünkre. A sízőket ülő és húzó liftek várják, a sífutóknak nyolc kilométeres kör alakú pálya van kialakítva. A sípálya alkalmas különféle tudásszintekhez (569m-1.800m), így ez a szlovéniai síterep az egész családnak megfelelő választás lehet. Két fekete, tizennégy piros és 12 kék pálya közül válogathatunk. Mind a profiknak, mind a síoktatáson résztvevőknek feledhetetlen élményt nyújt a szlovéniai síelés. A free style szerelmesei egy óriási snowparkban élvezhetik itt a havat, az off-piste kedvelői pedig a toplistákon emlegetik a Vogelt.
A síelésen kívül rengeteg szórakoztató program várja a szlovéniai síutak résztvevőit. Koblán lehetőség van az esti sízésre, meglátogatható a Bohinjska Bistrica-i élményfürdő, színes és érdekes síprogramok, show-k és versenyek kerülnek megrendezésre. A síelés után jól eshet egy masszázs, válogathatunk a wellnessprogramok kínálatából vagy felkereshetjük este a szórakozóhelyek valamelyikét. Nyugati színvonalon, de barátságosabb árakon tölthetjük itt a síelésre szánt időt.


Napi bérlet (főszezon): 26 EUR / fő

Hatnapos bérlet (főszezon): 140 EUR / fő

Síoktatás

Sífelszerelés kölcsönzés

Sítúrák