Szlovéniai síterepek

Ausztriai síterepek

 

Szervezők

A sítúrák szervezője

Rosás Zsolt sítúra szervező

Magamról:

Rostás Zsolt reklámgrafikai és marketing szakember vagyok. A síelés régi szenvedélyem, ezért a szlovéniai és ausztriai síutak és sítúrák szervezése olyasvalami, amit valóban örömmel végzek. Az utak szervezése során arra törekszem, hogy a résztvevők mindegyike jól érezze magát, személyre szóló élményekkel gyarapodjon. Fontosnak tartom az egyedi igények figyelembevételét ezért sítúráinkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy rugalmas időbeosztással, élvezetes, változatos és minőségi programokkal szolgálhassunk az egész csapat számára.

 

 

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 20 951 0000

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

A síoktató bemutatkozik

síoktató Vönöczky Áron

Magamról:
Vönöczky Áron 33 éves testnevelő tanár és síoktató vagyok.  Testnevelő tanári diplomámat 2003-ban szereztem a Pécsi Tudományegyetem Testnevelés szakán, majd 7 évig dolgoztam középiskolai testnevelő tanárként. A síeléssel édesapám révén - aki maga is síoktató volt – már gyermekkoromban megismerkedtem, azóta ez a sport az életem részévé vált. Síoktatói képesítésemet az osztrák Snowsport Akadémia színeiben szereztem meg 2012-ben. A mögöttem álló 7 év tanítás során szerzett tapasztalataimat és a 27 éves síelői gyakorlatot síoktatói tevékenységem során eredményesen tudom felhasználni.

Mit jelent számomra a síelés?
A legjobb téli kikapcsolódás. Jótékony hatásai a magaslati tiszta levegő, sportmozgás, gyönyörű környezet melyek hatására teljes testi és szellemi felüdülésben részesülünk. Nem is beszélve a barátok ismerősök társaságában eltöltött jó hangulatú estékről.A síeléseket követően rengeteg energiával, pozitív élményekkel térek haza évről évre.

Oktatási alapelvek:
Oktatásom alapja a biztonság, melyet a megfelelő alapok lefektetésével érhetjük el a leghatékonyabban. A fokozatosság elvét szem előtt tartva személyre szabottan állítom össze a síoktatás menetét, az előre meghatározott célnak megfelelően. Ebben a sportban nagy hangsúlyt kell fektetni az aktív pihenésre és a regenerálódás feltételeire, mivel elsősorban szabadidős tevékenységről beszélünk.
A hangulatú síoktatás és a bizalom kialakítása az oktató és tanítvány között elengedhetetlen részét képezi a fejlődésnek.

 

"Tavalyi tanévben Vönöczky Áront kértük fel, hogy 3 - 5 éves gyermekeink síoktatója legyen. Áron nagyon rátermetten és játékosan tanította a gyermekeket, változatos módszereket használva, maximálisan a korosztályi sajátosságokat figyelembe véve. A gyerekek élvezték a síelést és a hét végére ügyesen siklottak kisebb távolságokat egyedül is. Áron munkáját mi sem igazolja jobban, mint hogy idén is visszavárjuk."

Szabó Csilla A Csillag Gyermekkert Családi Napközi vezetője

"Ezúton szeretném megköszönni azt a 4 napot  (2012-03-10-től 03-13-ig) amit Szlovéniában, Roglán együtt tölthettünk. Neked köszönhetjük, hogy a 3 éves Bogi kislányunk és az 5 éves Zsombor fiúnk megszerette ezt a csodálatos téli sportot, és a haza felé vezető úton már azt kérdezték " Mikor jövünk az Áronhoz síelni legközelebb" Nekünk ez bőven elég volt ahhoz, hogy azt a kérdést hogy legközelebb jövünk-e, és kivel?, azon már nem kell a fejünket törni. Az ott létünk alatt is érezhető volt benned a gyerekek iránti szereteted, türelmed, ami tudjuk ebben a rohanó világban elég ritka. Nekünk ezek nagyon fontosak, és a gyerekek is élvezték, úgymond " játszva tanulták meg a síelés alapjait", és Örömmel várják a folytatást jövőre, vagy talán még az idén is. Köszönjük a velünk való foglalkozást is, hiszen mondhatjuk, hogy mi is a te segítségeddel sajátítottuk el az alapokat, és igaz véletlenül, de a 4.nap már a piros pályán csúsztunk a párommal biztonsággal félelem nélkül. Nagyon örülünk hogy megismerhettünk, gratulálunk ehhez a csodálatos vállalkozáshoz amit csináltok a családoddal együtt,sok sikert és továbbiakban is ugyanilyen  Örömmel és boldogsággal csináljátok ahogy ezt eddig is tettétek!

Üdv.: Bán Péter és családja!

U.i.: "Nagyon várjuk már a következő sítúrát!"  

síoktatói oklevelem

Síoktatás

Sífelszerelés kölcsönzés

Sítúrák